yolanthe

Yolanthe baalt van naakt filmpje

http://www.youtube.com/watch?v=ubKEtuWJuKY

Yolanthe heeft spijt van een pikant filmpje wat uit een korte film van haar is geknipt en op internet is gezet. In het filmpje is te zien dat Yolanthe als Turkse moslima op het punt staat seks te hebben en wordt uitgekleed door een skater in een bos. Yolanthe staat daar schaars gekleed in een BH en een string met boven haar bilnaad de tekst ‘Doggy Style’. Het gaat om een scene uit de korte NPS film ‘Turkse Chick’ uit 2006. Op allerlei video websites is alléén het deel te zien waar Yolanthe uit de kleren gaat. In totaal beslaat dit deel maar enkele minuten van de bovenstaande gehele film.

Archief

Oprichter en beheerder van iTelevision.nl

 • Samira

  Ja ordinair is het ook. Ik snap dat je alle kansen moet grijpen om ergens te komen. Maar als het haar dan eenmaal gelukt is om aanzien te krijgen door te trouwen met Wesley en je krijgt de ene leuke klus naar de andere. Ja dan moet je weten dat alles te zien is van je. Dat had ze zich allang moeten bedenken voordat ze daar aan begon. Dat gedoe met “alles is weg”" (jansmit) dat zal over 7/8 jaar wel vergeten zijn. Maar als er ooit weer wat gebeurt..komen alle oude verhalen naar boven. Filmpjes, foto`s..alles!
  Denk maar niet dat wat in een roddelblad staat bij het oud papier terecht komt…Nee, dat gaat het archief in. En als zij weer even zwak staat …dan komt alles weer uit dat archief kastje!
  Maar..eigenlijk moet ik ook wel weer heel hard lachen. Het is natuurlijk ook hartstikke schamen man!
  Moet er niet aan denken om zo op internet te staan.

 • Humberto

  Lekker belangrijk anno 2011 is sex toch niet meer zo schokkend of wel?
  Gelukkig is het geen moord of iets ergs.
  Dus niet zo schokkend

 • Alfred

  Zal ze wel veel geld voor hebben gekregen

 • Leo

  Het doel heiligt de middelen, toch…?
  Maar ja, lange-termijn-denken, da’s wat anders.

 • Honeyb

  Ze is gewoon een fucking slet joh duidelijk toch?
  denk je dat ze dit eerste keer voor de show deed.. hahah en niet durfde ofzo deze chimeid is dit zwaar gewend kijk waaar ze is.

 • Flipper

  Hmmm. vreemde definities van naakt zijn er in het per dag alsmaar preutser wordende Nederland (de wereld ?) van vandaag. Ik zie nergens dat ze écht uit de kleren gaat. De essentiele delen blijven keurig bedekt.
  Dus hoezo: naakt ???????????????????????
  Naakt is vooraanzicht compleet en zelfs nog geen ring om je vinger. ‘k Zit trouwens niet te wachten op naakt. Ik geef alleen maar even aan dat de verpreutsing (al jaren en jarenlang) toeslaat. Typisch trouwens: het geweld in beeld en film neemt wel toe, tot op de details haarfijn scherp en nauwkeurig, vreemd hé !?

 • jooooost.

  haha lekkerechick

 • kimberley

  die wesley moet uit kijken dat die slet niet vreemd gaat als hij over n tijd niet meer scoord met zn voetbal eens een slet altijd een slet kijk maar hoe ze j smit heeft behandeld gadver vies wijf die jolanthe

 • swag

  hoooooooooeeeeeeeeer

 • Peter

  jammer dat ze niet wat meer uit had,dit is nou niet bepaald een naaktfilmpje,ha,ha,ha in het eerste beste bejaarden tehuis zie je meer naakt

 • anoniempje

  omg die moest ze gwn nie doen

 • woujezeggenvannietdan

  zei is zo lekker he alle manne geile op haar , zoniet dan liegen ze of ze zijn gewoon gay

 • o’jeffrey baby

  En daarom zou Yolanthe altijd in mijn basis opstelling staan! Wat zijn we weer preuts om haar gelijk te beoordelen terwijl ze haar rol juist goed vertolkt. Na mijn inziens was het de bedoeling om zo sexy over te komen. Als je dit al erg vindt kijk dan aub geen mtv of films boven de 12. Ik heb namelijk bij Harry potter meer naaktheid gezien :)

 • Truus

  `hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhahaahahhahahahahahaahahahahahahhahahahahahahah

 • busboy

  Het einde van het filmpje is schokkender.