Home
Homepage

Schnitzelparadijs

Loading

Schnitzelparadijs in Noordwijk; keuze uit meer dan 100 schnitzelvarianten !! Menukaarten. Zie onze menukaarten. Agenda. Kijk hier voor onze evenementen!

Over Het schnitzelparadijs ... ‘Een van de beste debuten van de laatste jaren: orgineel van toon met een doordachte opbouw en navrante thematiek’ - Elsevier

Het schnitzelparadijs is een Nederlandse bioscoopfilm van Martin Koolhoven uit 2005. De film is een zeer vrije bewerking van het boek van Khalid Boudou.

Menukaarten . Hieronder kunt u onze menukaarten vinden: Klik hier om onze menukaart te bekijken (Nederlands) Klik hier om onze menukaart te bekijken (Duits)

Martinus Wouter (Martin) Koolhoven (Den Haag, 25 april 1969) is een Nederlands filmmaker. Zijn bekendste films zijn Het schnitzelparadijs, naar de roman van Khalid ...

Khalid Boudou (1974) is geboren in Tamsamane, Marokko. Zijn debuutroman Het Schnitzelparadijs werd in 2002 bekroond met het Gouden Ezelsoor voor best verkochte debuut .

Schnitzel van de maand. Geniet in augustus van schnitzel met mini taco's, pittig gehakt en romige kruidensaus. Op onze kaart vindt u naast heerlijke voor- en ...

Een compleet bereik per doelgroep. Bereik alle hoteliers, café-eigenaren, restaurateurs, eigenaren van dagzaken en B&B-ondernemers effectief.

Описание: Индокитай, 60-е годы, страна уже не французская колония, но и американцы еще не ...