Video’s converteren voor de iPhone of Ipod touch

ConverterenOm je video bestanden op de Iphone te zetten moet je eerst de video’s converteren naar een MP4 bestand met een video converter. Wanneer je op Google zoekt naar een Iphone video converter krijg je miljoenen resultaten, voor veel van deze software moet je betalen. Gelukkig zijn er ook genoeg gratis programma’s op het internet beschikbaar. Hieronder vindt je een overzicht van de beste gratis video converters.

Free Video to iPhone Converter (Windows)
Simpel en snel programma om je video’s te converteren. Je kan er voor kiezen om alleen een gedeelte van de video om te zetten naar MP4. Ook kan je uit drie kwaliteitsnormen kiezen en de video naar een aantal andere formaten converteren.

OneClick iPhone Video Converter (Windows)
OneClick iPhone Video Converter converteert bijna alle populaire PC-videobestanden naar een iPhone-vriendelijk formaat – met de optie om de video’s direct in het apparaat te laden. Je kunt nu zelfs de clips bekijken terwijl je ze converteert en comprimeert.

Any Video Converter (Windows)
Any Video COnverter converteert bijna alle video formaten zoals DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV en AVI tot een MP4 formaat. Het is ook mogelijk om meerdere bestanden in één batch te converteren naar een vooraf bepaalde map.

iSquint (Mac OS)
Converteert alle video files naar een iPhone formaat. De nieuwe bestanden worden automatisch aan je iTunes library toegevoegd.

Er zijn nog vele andere gratis programma’s beschikbaar. Mijn ervaring is dat deze programma’s het beste en snelste zijn. Wat zijn jullie ervaringen met deze software? Zijn er nog betere programma’s, dan kan ik dat aan het artikel toevoegen…

Archief

Oprichter en beheerder van iTelevision.nl