Home
Homepage

De scheepsjongens van Bontekoe

    Geen tweets gevonden.
Loading

Het jeugdboek De scheepsjongens van Bontekoe is in 1924 geschreven door Johan Fabricius en is geïnspireerd door het eerste deel van het Journaal van Bontekoe over ...

De scheepsjongens van Bontekoe is een Nederlandse film uit 2007, geregisseerd door Steven de Jong en gebaseerd op het gelijknamige boek van Johan Fabricius.

Ligplaats Egberdina Hoorn. De Egberdina heeft een vaste ligplaats naast de Hoofdtoren in Hoorn, bij de 'Scheepsjongens van Bontekoe'.

De informatie en de opgenomen links op dit plein zijn met veel zorg samengesteld. Heb je suggesties voor het Plein FILMPJES: KINDERFILMPJES?, laat het ons dan weten.

Schminken en grimeren voor Carnaval, Halloween, verjaardagen, huwelijken en andere feesten. Hoe doe je dat? Bekijk de voorbeelden.

informatie voor de bovenbouw van de basisschool (evt onderbouw VMBO)

2 april 1595: 3 ‘grote’ koopvaardijschepen en een klein jacht varen de haven van Texel uit. Ze gaan een reusachtig avontuur tegemoet. Mauritius, Hollandia en ...

Adam en Eva : Adidas en Nike : Aggie en Baggie : Alexander en Ivan : Alexander de Grote en Ivan de Verschrikkelijke: Alfa, Bèta, Gamma en Delta

Een overzicht van alle TV-series die op de kinderzender Zapp te zien zijn

KRO wil bijdragen aan een samenleving waarin we omkijken naar elkaar, elkaar helpen en elkaar de ruimte geven het leven te vieren. Dat noemen we: goed leven.