Home
Homepage

De scheepsjongens van Bontekoe

    Geen tweets gevonden.
Loading

De Scheepsjongens van Bontekoe is niet zomaar een boek, een verhaal of een film. Het is een groot avontuur van de jongens, dat deels waargebeurd is ook nog!

Het jeugdboek De scheepsjongens van Bontekoe is in 1924 geschreven door Johan Fabricius en is geïnspireerd door het eerste deel van het Journaal van Bontekoe over ...

De scheepsjongens van Bontekoe is een Nederlandse film uit 2007, geregisseerd door Steven de Jong en gebaseerd op het gelijknamige boek van Johan Fabricius.

Maleisië/Maleisie - De scheepsjongens van Bontekoe (2007) ... Generaties lang hebben mensen gesmuld van de reisavonturen van deze oer-Hollandse jongens uit het ...

e verenigde Oostindiche Compagnie was het grootste handelsbedrijf ter wereld. In de zeventiende eeuw was de V.O.C. oppermachtig en dreef handel met grote delen van Azië.

De Datum van Vandaag met kalender, tijd, weeknummer en nog meer belangrijk weetjes over vandaag de dag en de geschiedenis jaren terug.

Ligplaats Egberdina Hoorn. De Egberdina heeft een vaste ligplaats naast de Hoofdtoren in Hoorn, bij de 'Scheepsjongens van Bontekoe'.

Bezienswaardigheden. Oterleek Oterleek is een dorp in de gemeente Schermer, in de provincie Noord-Holland, maar het ligt niet in de polder de Schermer.

Nederlandse Film Covers vol met links naar Covers van Nederlandse Film,Caberet en Artiesten

Schminken en grimeren voor Carnaval, Halloween, verjaardagen, huwelijken en andere feesten. Hoe doe je dat? Bekijk de voorbeelden.

n Hoorn kunt u heerlijk wandelen. Ik heb drie wandelingen samengesteld die voor elk wat wils bieden. De Groene wandeling is een lange wandeling met veel groen.

Vensterplaat De Verenigde Oost-Indische Compagnie Klokhuis: De VOC VOC VOC-logo H.C. Vroom Blijde terugkomst Jan Pietersz. Coen Gezicht op Batavia door Hendrick ...

KRO wil bijdragen aan een samenleving waarin we omkijken naar elkaar, elkaar helpen en elkaar de ruimte geven het leven te vieren. Dat noemen we: goed leven.

Roel Reiné is, net als bij de opnamen van de film Michiel de Ruyter, naast regisseur tevens Director of Photography (www.roelreine.com). Klaas de Jong (Tuintje in ...

Share this Rating. Title: Koning van Katoren (2012) 6 /10. Want to share IMDb's rating on your own site? Use the HTML below.

Directed by Steven de Jong. With Pim Wessels, Martijn Hendrickx, Billy Zomerdijk, Reena Giasi. A ripping adventure yarn about teenage boys who join the crew of a ship ...