Home
Homepage

De avondetappe

De Avondetappe zendt vrijdagavond vanaf een hele bijzonder locatie uit. Dione de Graaff strijkt neer in de psychiatrische instelling waar Vincent van Gogh zijn laatste levensjaar doorbracht. TVGids.nl sprak met haar, en met medepresentator Herman van der Zandt.

Loading

Uitzending gemist van NOS Sport De Avondetappe op Nederland 1. Bekijk deze uitzending van "NOS Sport De Avondetappe" dan nogmaals op Uitzendinggemist.net

Mede door de eindzege van Chris Froome verdiende Sky ruim zeven ton in de Tour. De prijzenpot van het Franse spektakel blijft ver achter bij andere topevenementen.

Het is altijd leuk als Herman van der Zandt in de Avondetappe op NPO1 de Tour de Mariënvelde noemt als een van de Tourspelletjes waar hij zich dit jaar voor heeft ...

Château Bredurière is een charmant landgoed van 6 ha., gelegen nabij het rustieke wijnplaatsje Mareuil sur Lay en op slechts 30 min. rijden van de mooie Atlantische ...

NOS Studio Voetbal Zondag, 22:20 NOS Studio Sport Zondag, 18:58 Nieuws. NOS Journaal; Nieuwsuur; NOS Jeugdjournaal

donderdag 7 september 2017 Geef je ook op en beleef 24 uur als een profwielrenner

Lijst van sportmedewerkers van de NOS is een lijst met alle presentatoren, commentatoren, analisten en verslaggevers van NOS Studio Sport en NOS Langs de Lijn.

Thijs Zonneveld (Leiden, 28 september 1980) is een voormalig Nederlands beroepswielrenner. Hij werkt nu als journalist bij het Algemeen Dagblad en schrijver.

De Ploegentijdrit Gilze, het criterium “Hart van Gilze” en de klassieker “Midden-Brabant Poort Omloop” (MBPO) worden verreden in het weekend van 8 en 9 juli.

Welkom op de website van WTC Keitrappers uit Lichtenvoorde. Wielertoerclub “Keitrappers” is de grootste fietsclub van Lichtenvoorde, is opgericht in 1984 en telt ...

Sport TV programma gemist? Kijk hier online, gratis en snel naar o.a. Sportjournaal, Studio Sport, Darts en Vis TV.

Een schitterend nummer van mijn grote muzikale held Alex Roeka.

Vrijdagavond. Vrijdagavond krijgen de al aanwezige Tourklasse-equipes de instructie en tips om de ABC-Rally tot een goed einde te kunnen brengen.

Programmas terugkijken die op 20 Juli 2017 uitgezonden zijn.