Home
Homepage

Buch in de bajes

De dood van Menno Buch vorig jaar zomer betekent niet het einde van Buch in de bajes. Zijn weduwe Nicole zet de documentaireserie voort. Zij geeft een kijkje achter de schermen van de Penitentiaire Inrichting Rotterdam.

Frank Masmeijer is betrokken bij een transport van maar liefst 400 kilo cocaïne, althans dat vertellen betrouwbare bronnen aan het AD. De oud-presentator ...

Nicole Buch zet het werk van wijlen haar man Menno voort in Buch In De Bajes: Rotterdam. Ze volgt moeilijk hanteerbare, vaak agressieve gevangenen.

Aan Jan Smit de eer om het Gouden Televizier-Ring Gala te presenteren. Wat heeft de Volendamse zanger in petto voor ons?

De 28-jarige Rianne van Haarlem kon de liefde van haar leven maar niet vinden en dus schakelde ze de hulp van de wetenschap in.

SBS 6 strikte een topcast voor de miniserie Gouden Bergen. Televizier sprak over met hoofdrolspeelster Eva Duijvestein over de splinternieuwe reeks.

Het leven lacht Floortje Dessing weer toe nu ze is hersteld van haar hersenvliesontsteking van vorig jaar. De presentatrice reist als vanouds de …

Gaby Blaaser (28) maakte een verpletterende entree in GTST als Sacha Kramer. Hoe kijkt de kleindochter van acteur Jan Blaaser, bekend van SpangaS, tegen ...

Dit was de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring voor dit jaar, we hopen dat jullie het wat vonden. Tot volgend jaar! Hé, Victor zou toch gaan zingen ...

Het is weer de hoogste tijd voor ons razend populaire spel Wie ben ik? De regels zijn hetzelfde als altijd. Kijk naar de aanwijzingen en raad de BN'er.